Er du klar på en tur, men knap så klar på alle forberedelserne, så bestil en færdiglavet løsning. Nogle af aktørerne på rideruten er gået sammen om at lave pakkeløsninger, så de, der helst vil på en planlagt tur, nu har muligheden for slippe for forberedelserne.
  Men skynd dig, det er med at være hurtig.

View Rideruten Thy's aktører in a full screen map

 
Pakke1   Thy Ridesafari

Tre dage på hesteryg gennem Nationalpark Thy - All inclusive, og med rå luksus”

 
Stutteri Korreborg, Lærkely og Tvillinggaard Thy tilbyder en tre dages ridetur i Nationalpark Thy, hvor alt er tilrettelagt for dig, der bare vil nyde klitheden, plantagen, stranden, vinden og stilheden - i fællesskab med andre ryttere.
 
Oplev Danmarks eneste vildmark til hest – og uden at skulle tænke på, hvordan du finder vej, hvordan du får transporteret din bagage, hvor du skal sove, indkøb og hvor du skal spise.
 
Undervejs præsenteres du for nogle af de kulinariske specialiteter, som Thy er kendt for. Her bruger vi de lokale råvarer – og det skal smages.
 
Thy Safari'-turene er arrangeret således, at du kan vælge at ride på den egen hest eller leje en islandsk hest hos Stutteri Korreborg - med töltgaranti! 
 
Vi gør opmærksom på, at turen er for øvede ryttere, samt at al ridning/færdsel er på eget ansvar.
 
 

Program og turbeskrivelse:

1. dag. Ankomst kl. 14 på Stutteri Korreborg ved Svankjær. Birger Eskildsen er guide på en cirka fire timers tur gennem skov og klithede ud til stranden ed Lyngby og videre til Lærkely Sheltercamp. Her sadles af og hestene kommer på græsfold. Der bydes velkommen med lidt godt til ganen. Bålet tændes og deltagerne tilbereder i fællesskab aftensmaden af lokale råvarer (værten vejleder). Dessert. Der serveres øl fra Thisted Bryghus, vin og vandt til maden. Gæsterne sover i shelters ved bålhytten eller i høet i den nærliggende lade (madrasser stilles til rådighed, medbring selv sovepose). Adgang til moderne bad/toilet og køkkenfaciliteter.
2. dag. Efter et solidt morgenmåltid rides cirka kl. 10 videre ad Rideruten Thy gennem klitplantagerne Stenbjerg og Tvorup, hvor der er frokostpause. Herefter går turen gennem Nystrup Klitplantage til Vandet sø, hvor kaffe og kage serveres. Dernæst rides til Tvillinggaard Thy, hvor værten vil servere dig en velkomstdrink, når hestene er sadlet af og sat enten i boks eller på fold. Hestene opstaldes i bokse/fold. Deltagerne indkvarteres i ferielejligheden (dobbelt vær.). Der serveres en middag, baseret på den regionale madkultur under temaet ”Smag på Thy”. Lokale drikkevarer kan købes hos værten. Aftenen kan, hvis der er stemning herfor, afsluttes udendørs med bål på bålpladsen.
3. dag. Efter morgenmad rides kl. 10 tilbage til Lærkely, hvor der er frokostpause – for hest og rytter. Efter frokostpause rides videre til turens udgangspunkt, Stutteri Korreborg, hvor der afsluttes med en forfriskning i pavillonen ca. kl. 16.
 
Prisen omfatter guide, overnatning og transport af bagage fra sted til sted. Al mad, vin og øl er inkl. Turen gennemføres ved minimum 5 tilmeldte personer og maksimum 8 pers. 
 
 
Datoer for ture i 2019:                    
Tur 1  24. - 26. maj (Udsolgt)
Tur 2  14. - 16. juni (Ledig)
Tur 3  2. - 4. august (Ledig)
Tur 4  23. - 25. august (Udsolgt)
Tur 5  13. - 15. september (Ledig)
 
 
- øvrige datoer kan aftales
 
 Distance:                      86 km
 Antal overnatninger:    2
 Antal Personer:            6-8
 Pris:                             
4300 kr/lejet islandsk hest.
 
 
 
Tilmelding senest 14 dage før datoen for den ønskede tur.
For booking og nærmere oplysninger kontakt: Annette Skou tlf. 51820134
Turen gennemføres ved minimum 5 tilmeldte personer og maksimum 8 pers.
 
 
Al ridning/færdsel på eget ansvar.
 

 

Passer datoen ikke ind i din kalender?

Så er det muligt at kontakte arrangørerne på +45 51 82 01 34 eller på E-Mail og arrangere pakketuren til en anden dato.
 
 
Turen fra maj 2014
 
 
 
 
 
 
7 glade midtjyder fra ”hold A” Løgstrup Rideklub havde besluttet at holde weekend på hesteryg i Nationalpark Thy i sensommeren 2015. Vi var en bladning af egen heste og lånte islænderheste fra Stutteri Korreborg. Flere af os havde aldrig reddet på islænderheste før, så vi var spændte på om vi kunne finde ”tølt” gangarten. Det gik heldigvis rigtig godt - vi red på absolut gode kvalitetsheste og tølt garantien den holder! Sammen med vores guide Birger red vi ud i den fantastiske natur i området og selvom vi blev fanget i et gevaldigt torden-/regnvejr, kunne det ikke fratage os den gode naturoplevelse. Vi overnattede første nat hos Lærkely shelter camp hos Lone og anden nat på Tvillinggard hos Anette. Begge steder blev vi godt modtaget. Utrolig gæstfrihed og der var tilmed tid til at fortælle historier fra lokalområdet. Rideruten Thy kan på det varmeste anbefales. Hilsen ”hold A” Løgstrup Rideklub.
Hold A - Løgstrup Rideklub