Overnatningsmuligheder & Guidede rideture / Lild Strand Rideferie B&B

Lild Strand Rideferie B&B

Tilbyder: Overnatning, Hesteopstaldning incl. hø, Græsfold, Guidede rideture på egen hest, wellness og vildmarksbad
Tag på ferie i det smukke Thy på Lild Strand Rideferie Bed & Breakfast.
Lild Strand Rideferie B&B er en dejlig stråtækt trelænget hesteejendom, beliggende i Jammerbugt, i det naturskønne Thy, blot 2,5 km fra Vesterhavet og 600 m. fra Rideruten Thy, i noget af Danmarks smukkeste uberørte natur. Lild Strand Rideferie B&B ligger op til statsskoven, Her finder du i den fantastiske natur vel afmærkede ridestier, der fører dig gennem et varieret terræn af skov, uberørte klithede, strand og for ikke at forglemme den barske men også vildt fantastiske oplevelse rundt om Bulbjerg Danmarks eneste fuglefjeld.
 
Vi vil gerne kræse for dig og tilbyder ren afslapning for krop og sjæl i smukke omgivelser. Vi tilbyder Weellness efter dagens ridt på hesteryg, hvor du kan nyde massage af de ømme muskler eller sidde i den varme vildmarksbad og nyde et glas kølig vin under åben himmel.
 
Vi tilbyder to hyggelige lejligheder indrettet i 2017.
 
8-14 personers lejlighed: Den ene til 8. personer med mulighed for ekstra opredning. Der er 4. flotte dobbeltværelser, Tv stue på førstesal , entre/opholdsstue, stort hyggeligt køkken med plads til 14.pr med udgang til stor terrasse, der er opvaskemaskine, kølefryseskab, samt flot badeværelse.
 
2-4 personers lejlighed: Nummer to lejlighed er til 2. personer i hems med mulighed for ekstra opredning. Flot Køkken/alrum med terrasse, hvor du har en skøn udsigt ud på foldene. Hyggelig hems og flot badeværelse. 
 
Til hesten vil der være : 5, folde med græs og er der ikke tilstrækkeligt græs vil der være hø eller wrap, samt muligt at leje hesteboks.
 
 
Pris pr. rytter i dobbeltværelse m. en hest Inkl. sengelinned, håndklæde, strøm og slutrengøring 350 kr. Boksleje 100 kr pr. døgn med fold og hø. .
 
 
Strandvejen 56, 7741 Frøstrup
Kontakt: Liselotte Mouritsen
Tlf.: +45 31 62 86 01