Lærkely - Hestehotel & Sheltercamp

Tilbyder: Overnatning, Hesteopstaldning incl. hø og halm, Græsfold, Bålhytte
"Lærkely Hestehotel og Sheltercamp" er det helt naturlige logi, hvis du vil opleve Nationalpark Thy til hest. Lærkely er en minicampingplads, hvor der er tænkt på gode faciliteter for hest og rytter. Hesten sættes på fold med adgang til græs, hø og friskt vand. Rytteren har adgang til moderne bad og overnatter i shelter lige ved siden af foldene, hvor der også er bålhytte. I udhuset findes primitivt køkken.
 
Lærkely er et smukt og roligt sted i kanten af Stenbjerg Klitplantage og Fredskilde å.. Stedet ligger kun 500 meter fra Rideruten Thy - rytternes hovedvej gennem Nationalpark Thy. "Lærkely" er et naturligt første stop for ryttere, der begynder deres oplevelsestur fra Lodbjerg/ Svankjær i den sydlige del af nationalparken. Hvis du kommer nordfra, er der en passende dagsrute fra Vang/Klitmøller – afhængigt af kondition hos hest og rytter.
 
Du kan også vælge at parkere din trailer og din oppakning/proviant her og indlogere dig fast flere dage på Lærkely, hvorfra der er fine udflugtsmuligheder både mod nord og mod syd i Nationalpark Thy – ad Rideruten Thy såvel som andre stier. Vejledning gives. Guidede ture arrangeres efter aftale. Morgenmadsbakke kan forudbestilles.
 
Ophold pr. døgn                                       150 kroner *
Morgenmadsbakke                                   50 kroner 
 
* 25% Grupperabat ved 4-8 personer.
Prisen omfatter for hesten: fold med græs, vand og hø efter behov, for rytteren overnatning i shelter og brug af bad samt faciliteter til madlavning over bål inklusive brænde samt eventuel parkering af hestetrailer.
 
 
Kalkværksvej 20, 7752 Snedsted
Kontakt: Lone Lærke Krog
Tlf.: +45 25 70 41 06