På facebook er der dannet en side, hvori ryttere fra Nationalpark Thy kan arrangerer ture og deler billeder og gør oplevelser fælles:

Gæstebog

Vi vil meget gerne høre din mening og om dine oplevelser på ’Rideruten Thy’ i Nationalpark Thy. Så føl dig fri til at skrive en lille hilsen på vores facebook-side.
"De seje seks har slået til igen, selvom vi har fået et nyt medlem, var vi alligevel kun 5 afsted. Vi havde bestilt den planlagte rute med med guide, så fredag eftermiddag drog vi glade og spændte afsted. Vi havde 3 dejlige dage i nationalparken uden uheld. Vejret var dejligt, kun en enkelt byge blev det til, men da var vi i læ til frokost. Tak til Lone for fin modtagelse og forplejning i Lærkely, til Annette på Tvillinggaard for samme og til Birger for en god tur. Dejligt med god besked om hvor der må rides så vi ikke bliver upopulære blandt de mange andre brugere i Nationalparken, hilsen de seje seks, Holstebro."
 
"7 glade midtjyder fra ”hold A” Løgstrup Rideklub havde besluttet at holde weekend på hesteryg i Nationalpark Thy i sensommeren 2015. Vi var en bladning af egen heste og lånte islænderheste fra Stutteri Korreborg. Flere af os havde aldrig reddet på islænderheste før, så vi var spændte på om vi kunne finde ”tølt” gangarten. Det gik heldigvis rigtig godt - vi red på absolut gode kvalitetsheste og tølt garantien den holder! Sammen med vores guide Birger red vi ud i den fantastiske natur i området og selvom vi blev fanget i et gevaldigt torden-/regnvejr, kunne det ikke fratage os den gode naturoplevelse. Vi overnattede første nat hos Lærkely shelter camp hos Lone og anden nat på Tvillinggard hos Anette. Begge steder blev vi godt modtaget. Utrolig gæstfrihed og der var tilmed tid til at fortælle historier fra lokalområdet. Rideruten Thy kan på det varmeste anbefales. Hilsen ”hold A” Løgstrup Rideklub."
 
"Fra d.10-13 juli 2015 var 8 glade Vendelbo islænderryttere på tur i Thy Nationalpark. En fantastisk tur på en vel afmærket rute fra syd til nord . Vi havde booket overnatning på Lærkely Hestehotel og Shelterplads . Lone Krog tog imod , viste tilrette og gav gode råd om området . Super funktionelt sted , flere folde med græs , vand , shelter , bålhytte ,strøm til mobilen , toilet m. bad ( varmt vand ) , køleskab og morgenmad . Tak Lone , et sted med stor gæstfrihed . Hilsen fra vendelboerne Britta"

"Vi har været 2 ryttere afsted med overnatning på Lærkely og Tvillinggaard. En helt igennem fantastisk oplevelse. Første dag på Lærkely med fold til hestene lige ved vores telt og bålhytten. Smukke omgivelser som både er simple og naturlige men samtidig er der lækkert bad og toilet, faciliteter til opvask, el-kedel, mobiltelefon-opladning, hyldeplads i køleskab og fryser og kolde øl og vand til salg. Og Lone red med os på tur til stranden og da mørket faldt på blev petroleumslamperne tændt i bålhytten mens gløderne lyste i bålet og der kom kaffe og porsesnaps på bordet. Næste morgen var der morgenmad og ruteplanlægning. Vi havde brug for en smed, det ordnede Lone sørme også for os. Rideturen fra Lærkely til Tvillinggard er ubeskrivelig smuk, så varieret og så langt øjet rækker i alle retninger er der de mest fantastiske landskaber. Men husk insektspray til både hest og rytter. Ruten er fint afmærket, underlagt er godt og man møder megen lidt trafik. På Tvillinggård blev vi budt varmt velkommen og fik plads til både heste og telt. Mødte andre islænderryttere og red sammen med dem en skøn tur til Cold Hawaii (Klitmøller). Tag hesten med til Nationalpark Thy hvis du vil ride i imponerende natur, på godt afmærkede og veltilrettelagte rideruter og overnatte hos hyggelige værter der gør alt for at du og hesten har det godt - og vil komme igen. Det gør vi helt sikkert. Mvh Jytte og Mette"
 
"Vi har lige været 8 kvinder og 8 islændere på 4 dages ferie ved Lærkely og og havde nogle gode ture ud i Nationalparken, både på rideruten Thy, men også på andre stier. Super område I har jer og super godt initiativ til Rideruten Thy. Lærkely var super godt :) Mange hilsener Anne-Louise og co."


"Vi var 11 ryttere der red fra Lærkely fredag morgen og satte kursen mod Bulbjerg. Vi red både på rideruten Thy, men også på andre stier. Vi havde en fantastisk tur, med sol skin i to dage og regnvejr på sidste dagen. Det var lidt en luksus tur, da vi havde en ”følgevogn” med hele tiden. Det var til maden, ekstra tøj og andet. Vi så blandt andet: traner i majestætisk flyvning, krondyr, rådyr, ørne rede, rider på Bulbjerg, og meget meget mere. Turens 11årige pige har sagt:” Det er bare ”perfect”. Alt i alt en fantastisk tur der meget varm kan anbefales."

"Hvis nogen har lyst til at se video fra vores 3 dages ridetur i Thy Nationalpark, er den her: (6 minutter) http://youtu.be/FwEDcGo0ijY Turen kan anbefales!"
 
"Vi skal 5 damer + 5 islænder afsted her i pinsen den 6/6 2014 og vi GLÆDER os 😊"
 
" Pakketur 9-11 maj 2014. Vi fem 50+ ryttere med egen hest og Birger som guide, havde tre fantastiske dage med flot natur , hygge, lækker mad og lidt udfordrende ridning. selv vejret artede sig, dog fik vi afprøvet regnvejrsudstyret den sidste dag."
Video fra riderutens indvielse, den 16 august 2014.
 
De seje ryttere fra pakketuren i maj 2014, har lavet en video, der viser deres tur.